Valikko 

Blogi

Joulumieltä

Julkaistu 21.12.2017

Tämä vuosi on ollut monella tavalla erityinen. Suomen satavuotisjuhlallisuudet ovat luoneet arkeen ja juhlaan omanlaistaan tunnelmaa ja on ollut kunnia olla mukana julistamassa satavuotista itsenäisyyttämme. Henkilökohtaisessa elämässä olemme totutelleet työn ja vauva-arjen yhteensovittamiseen. Olen iloinen, että olen onnistunut tasapainoilemaan työtehtävien kanssa ja voinut tehdä töitä vauvan ehdoilla. Vuoteen on kuulunut monia mielenkiintoisia aiheita, joiden parissa olen mielelläni työskennellyt.

Nyt vielä viimeistelen muutamia työasioita, mutta pikkuhiljaa alkaa olla aika laskeutua joulun viettoon.

Näin joulun alla minulla on ollut tapana tehdä ”Harrastustuki”-lahjoitus.

Olen vuosittain tehnyt lahjoituksen, jolla olen tukenut sellaisten lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia, joilla harrastaminen on ollut vaarassa päättyä perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Kirjoitus1 Kirjoitus2

Tänä vuonna lahjoitettava summa oli noin 3000 euroa ja sillä tuettiin parinkymmenen lapsen tai nuoren liikuntaharrastusta. Tukisummassa on mukana oman henkilökohtaisen lahjoitukseni lisäksi lahjoituksia, joita olen tätä tarkoitusta varten saanut. Lämmin kiitos tätä tukea kanssani mahdollistaneille tahoille! Uskon, että harrastusmahdollisuuksilla on kauaskantoisia vaikutuksia lasten ja nuorten tulevaisuuteen.

Hakemuksia tuli tänäkin vuonna paljon. Tutustuin hakemuksiin ja koetin jakaa rajallisen tukeni parhaani mukaan sitä eniten tarvitseville. Osa tuesta ohjattiin välinehankintoihin, jotka toteutan yhdessä Forsport urheiluliikkeen kanssa. Iso kiitos Forsportin Tonille yhteistyöstä tänäkin vuonna!

 

Toivotan rauhallista joulun aikaa ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle 2018!