Valikko 

Blogi

Sirén Madridiin puhumaan tasa-arvosta ja naisista päättäjinä

Julkaistu 26.5.2016

Tiedote 27.5.

Sirén Madridiin puhumaan tasa-arvosta ja naisista päättäjinä

Kansanedustaja Saara-Sofia Sirén (kok) osallistuu EPP-ryhmän ja saksalaisen Konrad-Adenaue-säätiön yhteistyössä järjestämään Women Facing The Future-seminaariin Madridissa tänään perjantaina 27.5.

Seminaarissa keskitytään naisten oikeuksiin, naisten asemaan työmarkkinoilla sekä maahanmuuttajanaistenasemaan.
Sirén on kutsuttu tilaisuuteen puhumaan tasa-arvosta ja naisista päättäjinä ja hän aikookin puheenvuorossaan keskittyä puhumaan työmarkkinoiden tasa-arvosta, perheen ja työn yhdistämisestä sekä kertoa perustamastaan Eduskunnan Feministiryhmästä.

– Olen pitänyt naisasiaa paljon esillä ja peräänkuuluttanut tasa-arvoisempia työmarkkinoita. On äärimmäisen hienoa saada mahdollisuus osallistua tämänkaltaisiin kansainvälisiin tilaisuuksiin. Suomi on monessa mielessä varsin tasa-arvoinen maa, mutta tekemistä riittää edelleen. Ensimmäisen toimintavuoden painopisteeksi eduskunnan Feministiryhmä valitsi juuri tasa-arvon edistämisen työelämässä. Tavoitteena on esimerkiksi vanhemmuuden kustannusten tasaisempi jakautuminen vanhempien työantajien kesken. Tasa-arvoisemmasta työelämästä hyötyisivät kaikki, Sirén muistuttaa.

Lisätietoja:

Saara-Sofia Sirén
+35850 513 2051