Valikko 

Blogi

Saara-Sofia edustaa Linnassa paikallista osaamista

Julkaistu 6.12.2015

Olen halunnut tukea pieniä paikallisia yrityksiä valmistautuessank Linnan juhliin. Koko asu asusteineen löytyi läheltä.

Onnekseni olen saanut jättää kaikki juhlavalmistelut osaavien ammattilaisten käsiin. Itsenäisyyspäivänä kysymys on aivan muusta kuin puvuista, mutta olen ylpeä voidessani edustaa Turun seutua ja nostaa esille paikallisten yritysten osaamista.

 

Ensimmäisten Linnan juhlien pukuni on suunnitellut ja valmistanut paraislainen MyOlsson.

– Saara-Sofialle suunniteltu puku on kunnianosoitus Turulle, hänen rakkaalle kotikaupungilleen. Puvun näyttävä kuosi kuvaa kaunista kaupunkia, jonka erityisyyttä halusin korostaa tuhansilla Swarovskin kristalleilla. Puku on leikkaukseltaan yksinkertaisen elegantti ja klassinen. Upean puvun ilme on Saara-Sofian tyyliin ajanmukainen tuoden uudenlaista loistoa arvokkaaseen tilanteeseen, yrittäjä Mallu Olsson kuvaa.

Korut ovat niin ikään paikallista käsityötä. Näyttävät mustat tasseli-korvakorut on valmistanut Katri Juva, jonka yritys Nikkotakko valmistaa uniikkeja koruja Turussa.

– Oli hauskaa ja inspiroivaa suunnitella Saara-Sofian kauniiseen iltapukuun dramaattisen mustat korvakorut. Moderni ja visuaalisesti yltäkylläinen maailma inspiroi minua. Nikkotakko-korut elävät jatkuvassa muutoksessa ja ne ammentavat vaikutteensa kulttuureista ympäri maailman. Suunnittelemani korut ovat yksityiskohdiltaan rikkaita, runsaita ja värikylläisiä. Koruissani yhdistän monipuolisesti materiaaleja ja printtejä, Juva kertoo.

Kengät ja iltalaukku löytyivät myös läheltä, Hansan Kultatalossa sijaitsevasta Paulan kenkä –putiikista Turusta.

Meikin ja kampauksen takana on Turun keskustassa toimiva kauneushoitola Mandarine. Kiitos taas ystäväni Terhi ja Matilda!