Valikko 

Blogi

Kiitos!

Julkaistu 21.4.2015

Kampanjan jälkeen päällimmäisin tunne on puhtaasti kiitollisuus. Olen äärettömän kiitollinen saamastani luottamuksesta ja äänimäärästä. Ennen kuin äänestämään kuitenkaan päästiin, oli takana jo kuukausien kampanjatyö. Olen niin ylpeä ja onnellinen tiimistäni ja kampanjastani. Olen kiitollinen jokaiselle, joka on tavalla tai toisella osallistunut viime kuukausien kampanjatyöhön.

Erikseen haluan kiittää muutamia tahoja, joilla oli erityinen merkitys kampanjani onnistumiseen:

Ensinnäkin haluan kiittää perhettäni. Vaadittiin täysi tuki läheisiltäni, jotta ehdolle lähteminen ylipäänsä oli mahdollista. Mieheni Sami on joutunut joustamaan paljon. Pitkien päivien lisäksi hän on hermostumatta jaksanut tukea toisinaan väsynyttä ja stressaantunuttakin ehdokasta. Kiitos, kulta! Myös vanhempieni panos kampanjalle oli täysin korvaamaton. Äitini Minna, isäni Seppo, veljeni Nikke ja tyttöystävänsä Kirsi tekivät valtavasti vaalityötä, mutta olivat myös tarvittaessa aina käytettävissä, kun tarvitsimme lastenhoitoapua. Samoin kuin Samin sisko Riina perheineen. Valtava kiitos teille kaikille!

Kampanjani aivot, sydän ja moottori oli naiskaksikko, jota ihailen suuresti. Kampanjapäällikköni Maija teki väsymättä töitä kuukausikaupalla, koko ajan täydellä sydämellä ja uskoa valaen. Maija ideoi, ehdotti, sparrasi ja toteutti valtaosan kampanjastamme. Vilpittömästi voin sanoa, että tätä kampanjaa ei olisi ollut ilman Maijaa. Kiitos kaikesta! Toinen keskeinen voimahahmo oli Pia-Maria, joka toi kampanjaan kokemusta ja käytännön osaamista. Pia-Maria teki myös valtavan työn vastatessaan kampanjatoimistoni käytännöistä ja organisoinnista. En varmaankaan edes tiedä tai osaa kuvitella kaikkea sitä työtä, mitä Maija ja Pia-Maria ovat taustalla tehneet. Teille molemmille olen ikuisesti kiitollinen!

Tiimiini kuului kaikkiaan parisataa tukijaa, joista ilahduttavan suuri joukko osallistui kampanjatyöhön enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Eräs kaksikko teki kuitenkin enemmän kuin kukaan muu. Kerrassaan upeat tiimiläiseni Terhi ja Kai tekivät aivan valtavan määrän kampanjatyötä, olivat aina käytettävissä ja tavoitettavissa ja hoitivat homman kuin homman iloisella mielellä, samalla muita kannustaen. En voi kuin ihailla! Yrittäjäpariskunta laittoi likoon paitsi itsensä ja vapaa-aikansa, myös ammattitaitonsa ja jopa elinkeinonsa. Terhi ja Kai todellakin tekivät kaikkensa tämän kampanjan eteen ja saivat upeasti innostettua myös muita mukaan! Lukemattomia tunteja sitkeää, ahkeraa jalkatyötä turuilla, toreilla ja tapahtumissa. Ehtymätöntä ideointia ja ideoiden ripeää toteutusta. Olen onnellinen, että olen saanut teidänlaisenne ystävät ja tukijat. Kiitos kaikesta, mitä olette vuokseni tehneet! Kiitokset myös koko kauneushoitola Mandarinen väelle. Jatkan yhteistyötä kanssanne tyytyväisenä asiakkaana!

Tiimiläisistä myös kiitokset erikseen ystävilleni Anniinalle, Jatta-Marialle, Matille ja Sofialle, jotka olivat isona apuna erityisesti kampanjatapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa. Kiitos upealle joukolle osaavia ja innostavia ihmisiä, jotka olivat mukana erilaisten yhteistilaisuuksien kautta puhumassa, alustamassa, keskustelemassa, esiintymässä.

Aivan valtavat kiitokset ja halaukset myös kaikille muille, jotka olitte eri tavoin mukana tekemässä minusta kansanedustajaa! Kiitokset kaikille, jotka olivat päivystämässä kahvilassa tai toivat kirppikselle myyntiin tavaraa. Kiitos kahvin keittäjille, lattian luuttuajille, autokuskeille. Kiitos jokaiselle, joka on jakanut esitteitä kadulla, luukuttanut niitä postilaatikoihin tai vienyt vaikka työpaikan kahvihuoneeseen. Kiitos kaikille, jotka kantoivat rinnassaan kampanjanappia tai liimasivat autonsa takalasiin mainostarran. Kiitos koko joukolle, joka kampanjoi kanssani kauppojen edessä, kadulla, vaalimökillä, tapahtumissa ja tempauksissa eri puolilla Varsinais-Suomea. Kiitos kaikille, jotka ovat suositelleet minua läheisilleen. Kiitos ystävilleni, jotka kuuntelivat, tukivat ja tsemppasivat. Kiitos myös ehdokaskollegoille, joiden kanssa oli mukava kampanjoida yhdessä, hyvässä hengessä.

Ja toki kiitos ihan kaikille, jotka tukivat kampanjaani rahallisesti. Rahoitin noin puolet kampanjakuluista itse ja toinen puoli koostui valtaosin yksityisistä, pienistä lahjoituksista. Kiitos kampanjani mahdollistamisesta!

Erikseen haluan kiittää vielä mainostoimisto Revolveria ja Jaakko Saivosalmea. Minulla on ollut ilo toteuttaa Jaakon ja kumppaneiden kanssa jo useampi kampanja. Yhteistyö on aina sujunut loistavasti. Palvelu on iloista, ystävällistä, nopeaa ja joustavaa. Olen saanut paljon kehuja kampanjan erottuvasta ilmeestä, raikkaista ja reippaista materiaaleista. Mikäli tarvitset ketterää, idearikasta, luotettavaa ja asiantuntevaa mainostoimistoa, voin vilpittömästi ja lämpimästi suositella Revolveria.

Lopulta sydämelliset ja nöyrät kiitokset tottakai ihan jokaiselle, joka antoi ainoan arvokkaan äänensä juuri minulle. Jokainen ääni oli tärkeä ja jokaisesta olen kiitollinen. Lämmin kiitos!