Valikko 

Saarasta sanottua

A0C0ED9B-827C-452F-948C-C193C0965B15@SSG5-Serial-WLAN

”Tutustuin energiseen ja aktiiviseen Saaraan hänen työskennellessään eduskunnassa 2010. Saaralla oli jo tuolloin vahvaa kokemusta kuntapolitiikasta ja järjestötyöstä pitkin Varsinais-Suomea ja laajemminkin. Se teki vaikutuksen. Nuorten hyvinvoinnin edistäjänä, liikunta- ja urheilukentillä sekä vapaaehtoistyössä Saara tekee käytännössä sitä, mistä moni puhuu. Saaralla on valmiit verkostot asioiden edistämiseen, eikä ainoastaan Suomen rajojen sisäpuolella. Saaran kaltaista osaavaa ja positiivista tekijää tarvitaan!”

Alexander Stubb

 

 

”Suomi tarvitsee Saara-Sofian kaltaisia aktiivisia ja osaavia kansanedustajia, jotka ymmärtävät ympäristönsuojelun ja kestävän kehityksen merkityksen sekä yhdistävät sen resurssitehokkaaseen ja innovatiiviseen talouskasvuun.”

Sirpa Pietikäinen

Euroopan parlamentin jäsen

 

 

”Saara-Sofia on niitä nuoria suomalaisia, jotka luotsaavat tätä maata vielä keskeisissä valtiollisissa tehtävissä. Sportin ja politiikan maailmassa hänen osaamiselleen on jo kysyntää.”

Ilkka Kanerva

Kansanedustaja

 

 

”Saarassa on säteilyä ja energisyyttä. Kun olen tutustunut Saaraan Turun kunnallispolitiikassa aktiivisena toimijana ja tehnyt yhdessä töitä Kokoomuksen eduskuntaryhmässä, niin olen oppinut arvostamaan häntä nuorena naisena, jolla on voimakas tahto hoitaa asioita.”

Petteri Orpo

Valtiovarainministeri, Kokoomuksen puheenjohtaja

 

 

”Varsinais-Suomi ja Itämeri tarvitsevat Saara-Sofian kaltaisia asiantuntijoita puolestapuhujikseen. Olemme tehneet Saaran kanssa hyvää yhteistyötä mm. Itämerta koskevissa asioissa. Saara-Sofia on asioiden toteuttaja ja sitä Itämeri nyt tarvitsee, tekijöitä puhujien sijaan.”

Ville Itälä

 

 

”Saara-Sofia on sellainen uuden sukupolven poliitikko, joka tietää mitä vastuun kantaminen ja politiikan tekeminen on. Saara-Sofialla on valtavan hyvä kokemus eduskunnasta, samoin tietysti kunnallispolitiikasta Turusta.”

Jyrki Katainen

 

 

”Mielestäni Saara on ahkera ja aikaansaava nuori osaaja, jolta on lupa odottaa vielä paljon.”

Ben Zyskowicz

kansanedustaja

 

 

”Kestävä, tulevaisuutta rakentava päätöksenteko edellyttää asiantuntemusta ja näkemystä. Saara-Sofialla on kestävästä kehityksestä kokemusta ja osaamista, jollaista päätöksentekoon tarvitaan.”

Jan Vapaavuori