Valikko 

Ehdolla kolmannelle kaudelle kansanedustajaksi

Olen ehdolla kolmannelle kaudelle kansanedustajaksi kevään 2023 eduskuntavaaleissa. Lähde mukaan vaalitiimiini rakentamaan lämminhenkistä ja idearikasta kampanjaa!

Takanani on 15 vuotta politiikassa, joista seitsemän viimeistä olen toiminut kansanedustajana. Poliittisen urani aikana olen huomannut, että minulle tärkeät teemat tarvitsevat puolustajiaan. Kehitys ei ole niin lineaarista, kuin vielä 2010-luvun alussa vaikutti. Tasa-arvo, ihmisoikeudet, kestävä kehitys, työelämän mielekkyys ja demokratia ovat aiheita, joiden olemme huomanneet ottavan helposti myös takapakkia. Vaikuttamistyötä siis tarvitaan – ehkä enemmän kuin koskaan. Haluan olla viemässä näitä teemoja eteenpäin ja muuttamassa tulevaisuutta paremmaksi. Eduskunta on siihen oikea paikka.

Politiikka edellyttää pitkäjänteistä työtä.  Olen omalla työlläni onnistunut vaikuttamaan esimerkiksi Itämeren suojelun etenemiseen niin alueellisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti. Monissa kunnissa on tartuttu tavoitteeseen lasten harrastustakuun toteuttamisesta ja nyt mallia edistetään valtakunnallisesti. Aloitteeni kilpailukieltosopimuksien karsimiseksi eteni lopulta lainsäädännöksi. Politiikassa kukaan ei saa tavoitteitaan yksin päätöksiksi, joten olen ollut aktiivinen lukuisten puoluerajat ylittävien ryhmien ja aloitteiden käynnistämisessä ja vahvistamisessa Eduskunnassa.

Työ ei ole kuitenkaan vielä valmis ja minulla on palo edistää kestävämpää yhteiskuntaa myös tulevaisuudessa. Lähde mukaan rakentamaan eduskuntakampanjaani! Jätä alle nimesi ja puhelinnumerosi. Halutessasi voit myös lisätä, mikä kampanjointiin liittyvä tekeminen sinua kiinnostaa.