Valikko 

Eduskuntavaalit 2019

Kansanedustajana olen tehnyt töitä etenkin ympäristönsuojelun, liikunnan ja kulttuurin, nuorisotyön, tasa-arvon, kestävän talouden sekä kansainvälisen kehityspolitiikan parissa. Teen päätöksiä tulevia sukupolvia ajatellen. Tavoitteenani on Suomi, jossa talous kasvaa kestävästi ja päästöt vähenevät, Itämeri on uimakelpoinen, jokaisella lapsella edes yksi harrastus ja ihmisiä kohdellaan yhdenvertaisesti.

Olen ehdolla jatkokaudelle eduskuntaan eduskuntavaaleissa 2019. Tavoitteeni on saada jatkaa työtäni kansanedustajana myös tulevalla kaudella. Vaikka töitä on tehty väsymättä, on moni asia vielä kesken.

Vaaliteemani ovat:

1) HYVINVOIVA YHTEISKUNTA

Vastuullinen yhteiskunta pitää huolen, että kaikki pysyvät mukana. Panostetaan ennaltaehkäisyyn, perheiden palveluihin ja lasten harrastusmahdollisuuksiin. Toteutetaan perhevapaauudistus.

2) KESTÄVÄ TALOUSKASVU

Tarvitsemme talouskasvua ja lisää työllisyyttä, jotta hyvinvointiyhteiskuntamme voidaan säilyttää. Kasvun on kuitenkin oltava kestävää. Päästöjen kasvu ja talouskasvu on kytkettävä irti toisistaan. Kasvu syntyy yrityksissä.

3) VASTUULLINEN LUONNONVAROJEN KÄYTTÖ

Emme voi elää yli varojemme emmekä tulevien sukupolvien kustannuksella. Meidän tulee vähentää päästöjä ja kasvattaa hiilinieluja. Kertakäyttökulutuksen on loputtava. Ratkaisut löytyvät kiertotaloudesta.

Voit tutustua tekemääni työhön, vaaliteemoihini ja muihin ajatuksiini tarkemmin kotisivujeni blogeista, joita olen julkaissut viikoittain.

Katso videoni