Valikko 

Kunnallisvaalit 2017

Tavoittelen kolmatta kautta Turun kaupunginvaltuustossa, sillä rakkaus Turkuun vain vahvistuu ja edelleen riittää ajatuksia, intoa ja intohimoa tärkeän kotikaupunkimme asioista huolehtimiseen ja palveluiden kehittämiseen.

Kuten kaikki aikaisemmat vaalit, myös kunnallisvaaleissa 2017 kampanjani rakentuu kestävän kehityksen mukaiselle ajattelulle. Keskiössä tulee olemaan erityisesti ennaltaehkäisevät harrastusmahdollisuudet, vapaa-aikapalvelut ja perhepalvelut, laadukas koulutus ja varhaiskasvatus sekä kiertotalouden mahdollisuudet ja yritystoiminnan edellytykset kaupungissamme. Itämeri on minulle tärkeä aihe. Itämeren suojelun lisäksi haluan nostaa esiin myös ”maailman kauneimman saariston pääkaupungin” matkailupotentiaalia. Lisäksi aion edelleen edistää toimivaa pyörätieverkkoa, samoin kuin leikkipuistojen kunnostusta sekä koulujen ja päiväkotien pihojen parannustöitä lähiliikuntapaikoiksi.

Kaikki nämä ovat sellaisia asioita, joiden eteen olen tehnyt töitä nyt kaksi kautta kaupunginvaltuutettuna, liikuntalautakunnan puheenjohtajana, kaupunginhallituksen jäsenenä sekä nyt joka päivä myös kansanedustajana.

Toivon, että saan jatkaa tätä työtä!

 

Tästä voit katsoa missä liikun vaalien alla. Olisi mukava tavata ja jutella!